DEVELOPING INFRASTRUCTURE AND HUMAN RESOURCES IN THE FIELD OF ARTIFICIAL INTELLIGENCE - Ashurova Oltinoy Yuldashevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarini joriy etishda zarur bo‘lgan texnik infratuzilma va malakali kadrlar tayyorlash masalalari tahlil qilinadi. SI iqtisodiy samaradorlikni oshirishning asosi sifatida ko‘rib chiqilib, davlat va xususiy sektor hamkorligidagi rivojlanish modellari taklif etiladi.