ALEKSANDR ARKADEVICH FAYNBERG “QOR UCHQUNLARI” SHE’RINING BADIIY VA LINGVISTIK TAHLILI - Nurmaxmatova Firuza Rasulovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Aleksandr Arkadevich Faynberg-o’zbek var rus adabiyoti osmonidagi yorqin yulduzlardan biri,shoir,ssenariynavis,tarjimon.U butun dunyo kitobxonlari qalbiga o’zining go’zal asarlari bilan kirib borgan va chuqur joy egallagan.Shoirning bir nazmiy yoki nasriy asarida jamlangan badiiy va falsafiy ma’noni yoritish uchun butub bir asar yozish mumkin.Bu maqola ijodkor qalamiga mansub “Qor uchqunlari” she’rining adabiy ,lingvistik tahliliga bag’ishlanadi.