СУД-БИОЛОГИК ЭКСПЕРТИЗАЛАРДА МУРДА ҚОНЛАРИНИНГ СТАТИСТИК ТАҲЛИЛИ - Усмонов Олим Зиёдуллаевич, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Аннотация. Ушбу мақолада Республика суд-тиббий экспертиза илмий амалий маркази Тошкент вилоят филиалининг суд-билогик бўлимига 2020-2024 йилларда тақдим қилинган мурда қонлари бўйича маълумотлар ўрганилган.