SUD-BIOLOGIK EKSPERTIZA TIZIMIDA LABORANT FAOLIYATINING O‘RNI - Vaxobova Shaxnoza Egamberdievna,; Nizamutdinova Gulchexra Raxmatullayevna,; Mirzakarimova Dilafruz Akmalovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada sud-biologik bo‘lim laborantining funksional vazifalari, mehnat faoliyatining asosiy yo‘nalishlari hamda sud-tibbiy ekspertiza tizimidagi o‘rni yoritib berilgan. laborant faoliyatida qonunchilik talablariga rioya qilish, sanitariya-epidemiologik havfsizlikni ta’minlash va laboratoriya tadqiqotlarini sifatli bajarishning ahamiyati ko‘rsatib o‘tilgan.