METIL SPIRTIDAN O‘TKIR ZAHARLANISHNI SUD-TIBBIY BAHOLASH - Pulatov Muzafar Maxamatjanovich; Botirov Tolib Qo‘ldoshevich; Lochinov Farxod Nazarovich; Koshimuratova Manzura Ongarbaevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada metil spirti, uni toksikologik ahamiyati,  zaharlanish sabablari, organizmga ta’sir mexanizmi, zaharlanishning klinik va morfologik belgilari, sud-tibbiy diagnostikasi, profilaktik choralar to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.