ELEKTRON JADVAL YARATISH. QATORLAR VA USTUNLARNI BOSHQARISH. ELEKTRON JADVAL XAVFSIZLIGI - Mamadjonova Gulhayo Turdivoy qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Elektron jadvallar ma'lumotlarni boshqarish, biznes operatsiyalari va shaxsiy tashkilotning zamonaviy landshaftida ajralmas vositaga aylandi. Ular katta hajmdagi ma'lumotlarni tizimli tarzda qayta ishlash uchun moslashuvchan va dinamik muhitni ta'minlaydi. Elektron jadvalning mohiyati uning qator va ustunlar tamoyillari asosida ishlaydigan tarmoq tizimi orqali ma'lumotlarni samarali tartibga solish, hisoblash va tahlil qilish qobiliyatidadir. Ushbu tuzilgan tartib raqamli tahlil, matnni tartiblash yoki ma'lumotlarni umumlashtirish kabi keyingi barcha operatsiyalar uchun asos yaratadi. Elektron jadvallarni qanday samarali yaratish, qator va ustunlarni boshqarish va xavfsizlikni ta'minlashni tushunish samaradorlikni oshirish va nozik ma'lumotlarning yaxlitligini ta'minlash uchun juda muhimdir.