PROFILAKTIK EMLASH AHAMIYATI - Xoshimova Durdona Fazliddin qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada profilaktik emlashning ilmiy-tibbiy mohiyati, immunitet shakllanish mexanizmlari hamda uning epidemiologik va ijtimoiy ahamiyati yoritilgan.