KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISHA AMALGA OSHIRILAYOTGAN HARAKATLAR! - Xolboyeva Orzigul G’ulomjon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada korrupsiya, korrupsiyaga qarshi kurashish tushunchasi, korrupsiyaga oid jinoyatlar, korrupsiyaga doir tushuncha va uning oqibatida yuzaga keladigan muammolar keng yoritilib berilgan. Shuningdek , maqola davomida korrusiyaning oldini olish uchun O’zbekistonada amalga oshirilayotgan islohotlar va ularning samarasiga ham alohida to’xtalib o’tilgan. Maqola so’nggida xulosa berib o’tilgan.