DARSLARINI INTERFAOL METODLAR ASOSIDA TASHKIL ETISH OMILLARI - Yuldasheva Nilufar Abdullayevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada darslarni noan’anaviy o‘tish va unga qo’yilgan talablar haqida fik bildiriladi. Zamonaviy baholash orqali o‘qitish tizimlari, xususan,  ta'lim sifatiga ta'sir qiluvchi omillar tahlil qilinadi. O‘qitishda ta’lim-tarbiya imkoniyatlarining metodologiyasi, talabalarning bilim va ko‘nikmalarini  tizimli rivojlantirish mexanizmlari, shuningdek, milliy ta'lim tizimidagi o‘rni ahamiy ahamiyati xorijiy tajribalar orqali tahlil qilinadi.