ANAFILAKTIK SHOK - KELIB CHIQISHI, SABABLARI VA SUD TIBBIYOTIDAGI O’RNI - Yusupxo’jayeva Mahliyo Axrolxo’ja qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqolada anafilaktik shokning kelib chiqishi, sabablari va sud tibbiyotidagi o’rni va ahamiyati haqida so’z  yuritilgan.