TEXNIKUM YOTOQXONASI: BILIM VA DO‘STLIK MASKANI - Suyunov Faxriddin Qorabekovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada G‘allaorol tuman 2-son texnikumi o‘quvchilar turar joyidagi hayot tarzi, talabalar uchun yaratilgan zamonaviy shart-sharoitlar va ta’lim yo‘nalishlari o‘rtasidagi ijtimoiy integratsiya yoritilgan. Shuningdek, turli kasb egalari (tikuvchi, IT-ustasi, elektromontyor va boshqalar)ning birgalikda yashashi ularning kasbiy mahoratiga ko‘rsatadigan ijobiy ta’siri tahlil qilingan.