TIBBIYOT TALABALARINI “XIRURGIK KASALLIKLAR” FANIDAN O‘QITISHDA AI PLATFORMALARIDAN FOYDALANISH AFZALLIKLARI - Xolov Xusniddin Amonullayevich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqsad. Tibbiyot talabalarini “Xirurgik kasalliklar” fanidan o‘qitishda AI platformalaridan foydalanishning pedagogik va amaliy afzalliklarini tahlil qilish, ularning o‘quv samaradorligi, klinik fikrlash, individual ta’lim trayektoriyasi va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishdagi o‘rnini baholash.