BOLALARDAGI XARAKTER XUSUSIYATLARINI OʻRGANISH HAMDA TEMPERAMENT TURLARINI ANIQLASH - Joʻrayeva Alfira Mahkamovna; Joʻrayeva Norbibi Hasanova; Djurayeva Zulfiya Sattorovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  bolalardagi  xarakter  xususiyatlarini o‘rganishning  psixologik  metodlari,  temperament  turlarini  aniqlash  usullari  va ularning  ta’lim-tarbiya  jarayonidagi  ahamiyati  yoritiladi.  Shuningdek,  pedagog  va psixologning bolalarning shaxsiy rivojlanishidagi roli tahlil qilinadi.