AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRIDA BUNYOD ETILGAN BOG`-SAROYLAR - Mo`minova Gulchehrabonu, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Amir Temur va  temuriylar davridagi bunyodkorlik va obodonchilik ishlarini o`rganishda ular tomonidan bunyod etilgan bog`-saroylrning ahamiyati.