O‘SMIRLARDA DEVIANT XULQ-ATVORNI PSIXOLOGIK KORREKSIYA QILISH - Valiyeva Mardonaxon G'ofurjonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smirlar orasida uchraydigan deviant xulq-atvorning sabablari, uning namoyon bo‘lish shakllari hamda psixologik korreksiya usullari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixologning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.