ТЕРРОРИЗМНИ МОЛИЯЛАШТИРИШГА ҚАРШИ КУРАШИШНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Умаров Баходир, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Аннотация: Мақола терроризмни молиялаштиришга қарши курашишнинг ҳуқуқий асосларини такомиллаштириш масалаларига бағишланган бўлиб, халқаро стандартлар ва миллий қонунчиликнинг шаклланиши, ривожланиб бориш босқичлари, терроризмни молиялаштириш тушунчаси, жавобгарлик асослари, терроризмни молиялаштиришга қарши курашиш усулларини тартибга солувчи қонун ҳужжатлари таҳлил қилинган.