QORIN BO’SHLIG’I YOPIQ JAROHATLARIDA MINIINVAZIV TEKSHIRISH USULLARI - Ruziyev Panji Nabiyevich,; Rashidov Sharof Xayrullayevich,; Kuliyev Yuldosh Usmonovich,; Xolmirzayev Orzumurod Murodullayevich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Rezyume: Berilgan maqolada qorin bo‘shlig’i a’zolarining yopiq jarohatini belgilarini aniqlashda ultratovush sonografiyasining diagnostik samaradorligini o‘rganish va qorin yopiq shikastida (QYoSh) ultratovush semiotikasining  tavsifi o‘rganilgan.