ZAMONAVIY PEDAGOGIK KOMPANENTLAR SHAKLLANTIRISHDA TAVSIYALAR - Madaminova Umidaxon; Sheraliyeva Nigoraxon; Azamatov Sarvarbek (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim-tarbiya tizimini tubdan isloh qilish, uni zamon talablari darajasiga ko’tarish, kadrlar tayyorlashning yangi tizimini barpo etish, kelajak uchun barkamol, salohiyatli avlodni tarbiyalash masalalari shuningdek mana shu maqsadlarni amalga oshirishda zamonaviy o’qituvchining o’rni xususida  fikrlar yuritilgan.