O‘ZBEK ADABIYOTINING IFTIXORI: QODIRIY HAYOT YO‘LI VA O‘LMAS MEROSI - Ahliddinova Xushnozaxon,; Mirakmalova Dilnoza,; Mirqodirov Mirolim, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Abdulla Qodiriyning hayoti va ijodi ilmiy asosda tahlil qilinadi. Uning asarlarida realizm, ijtimoiy muammolar va milliy uyg‘onish g‘oyalari yoritilgan.