YURTIMIZDA AXBOROT-KUTUBXONA MARKAZLARIGA BERILAYOTGAN E'TIBOR - Xujaeva Nigora Ahmadovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Yurtimizda axborot-kutubxona markazlariga berilayotgan eʼtibor sohaning har tomonlama rivojlanishi va zamon talablariga moslashishida hal qiluvchi ahamiyatga ega. Axborot-kutubxona markazlari jamiyatimizda bilim olish va bilim tarqatishning asosiy manbalaridan biri sifatida shakllanib, ularning roli kun sayin ortib bormoqda. Ushbu markazlar orqali nafaqat tarixiy va ilmiy maʼlumotlar keng jamoatchilikka yetkazilmoqda, balki yosh avlodni milliy qadriyatlar, maʼnaviyat va madaniyat bilan tanishtirishning samimiy vositasiga aylanmoqda.