БОШ МИЯ ОЧИҚ ЖАРОҲАТИДАН ЮЗ БЕРГАН ЎЛИМ ҲОЛАТЛАРИНИ СУД-ТИББИЙ ТАҲЛИЛИ - Тожиев Расулжон Маннонович,; Эльмурадов Замонали Эштурдиевич, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотоция. Ушбу мақолада суд-тиббий экспертиза материаллари бўйича бош мия очиқ жароҳатидан юз берган ўлим ҳолатларни суд-тиббий жиҳатдан ўрганиш ва статистик таҳлил натижалари берилган.