НАРКОТИКЛАР ВА ПСИХОТРОП МОДДАЛАРДАН ЗАҲАРЛАНИШ ҲОЛАТЛАРИНИ ИСБОТЛАШДА СУД-TИББИЙ ТЕКШИРУВЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ - Сулайманова Шоира Шарифжановна,; Мирзахмедов Жахангир Мирхайдарович, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада наркотиклар ва психотроп моддалардан заҳарланиш ҳолатларини исботлаш ёки инкор этишда морфологик текширувлар билан бир қаторда суд-кимёвий, суд-гистологик ва бошқа турдаги текширувлар қўлланилишини аҳамияти тўғрисида маълумотлар берилган.