YANGI O’ZBEKISTONDA MADANIYAT SIYOSATINI BOSHQARISH VA SOHAGA QARATILAYOTGAN CHORA TADBIRLAR - Pardaboyeva Sojida Bolbek qizi,; Saparbaeva Gulshira Abatbaevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Madaniyat millatning o‘tmishi, buguni va ertasidan so‘zlovchi, uni dunyoga tanituvchi vositadir. Ushbu maqolada Yangilanayotgan O‘zbekistonda madaniyat va san’at sohasiga qaratilayotgan e’tibor,madaniyat siyosatini boshqarishning  tashkiliy huquqiy asoslari haqida so’z yuritilgan.