OG`IR ATLETIKA SPORT TURI BO`YICHA MASHG‘ULOTLARNI REJALASHTIRISH METODIKASI - Rashidov Zuxriddin Najim o‘g‘li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada og‘ir atletika sport turi bo‘yicha mashg‘ulotlarni     rejalashtirishning ilmiy-metodik asoslari, sportchi tayyorgarligining bosqichlari, jismoniy   va ruhiy yuklamalarning muvozanati, mashg‘ulot jarayonida individual yondashuv   hamda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish masalalari tahlil qilingan. Maqolada  shuningdek, sportchilarni musobaqalarga tayyorlashda mashg‘ulotlarning sikllari va bosqichma-bosqich rejalashtirish tizimi haqida ham batafsil so‘z yuritiladi.