MAKTABDA OʻQUVCHILARNI KASBGA YO`NALTIRISH ISHLARINI OLIB BORISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Qo'ldasheva E'zozxon Azizullayevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilar hayotida kasb tanlashning o‘rni, uning psixologik va ijtimoiy ahamiyati hamda samarali kasbga yo‘naltirish yondashuvlari yoritilgan.