DEZADAPTATSIYALASHGAN O‘SMIRLARNI KORREKSIYA QILISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Xolmoʻminov Fazliddin Toshnazarovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dezadaptatsiyalashgan o‘smirlarning psixologik xususiyatlari, ularning jamiyatga moslasha olmaslik sabablari hamda ularni korreksiya qilishning ijtimoiy-psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixologning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilingan.