AMFETAMIN PREPARATIDAN ZAHARLANISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Elmuradov Zamonali Eshturdievich,; Lochinov Farxod Nazarovich,; G‘aniyeva Shaxnoza Olim qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada amfetamin preparati iste’moli oqibatlari, organizmga ta’sir mexanizmi, qaramlik belgilari, diagnostikasi, oldini olish choralar to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.