KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Sultanova Muhabbat G'ofur qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik xususiyatlari, ularning yosh davriga xos rivojlanish jihatlari hamda ta’lim-tarbiya jarayonida qo‘llaniladigan samarali yondashuvlar yoritilgan. O‘qituvchi va psixologlar faoliyatida bolalarning individual xususiyatlarini hisobga olishning ahamiyati tahlil qilingan.