BOLALARNING PSIXOLOGIK RIVOJLANISHIDA OILANING OʻRNI - Eshimova Maftuna Boyboʻri qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarning psixologik rivojlanishida oilaning tutgan o‘rni, ota-ona munosabatlari, tarbiya usullari va oilaviy muhitning bola shaxsiga ta’siri yoritilgan. Oiladagi ijobiy va salbiy omillar bolaning hissiy, ijtimoiy va aqliy rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilingan.