TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILAR FAOLLIGINING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Taxirova Sabohat Rustamovna,; Ro‘zimova Surayyo Rahimovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchilar faolligining individual psixologik xususiyatlari, ularning o‘qishga bo‘lgan munosabati, motivatsiyasi va shaxsiy farqlari yoritilgan. Har bir o‘quvchining o‘ziga xos jihatlarini hisobga olish orqali ta’lim samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilingan.