OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA NAZORATSIZLIK HAMDA HUQUQBUZARLIKLARNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Qutliyeva Muhayyo Polvonnazarovna,; Jumaniyazova Barnoxon Aminbayevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilar o‘rtasida nazoratsizlik va huquqbuzarlik holatlarining kelib chiqish sabablari, ularning psixologik omillari hamda oldini olish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, bu jarayonda maktab, oila va psixologning hamkorligi muhimligi tahlil qilingan.