SO’LAKNING TARKIBI VA UNING OG’IZ BO’SHLIG’I SALOMATLIGIDAGI AHAMIYATI - Xolmurodova Manzura; Axtamova Irodaxon Akbarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: So‘lakning tarkibi, so‘lakning og‘iz bo‘shlig‘idagi vazifalari, so‘lak yetishmovchiligi, profilaktika va gigiyena, so‘lak faoliyatini yaxshilash, immunoglobulinlar