BOLALARDA TISH CHIQISH JARAYONI VA PARVARISH QILISH - Xolmurodova Manzura,; Axtamova Irodaxon Akbarovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya; tish chiqish jarayoni, tish chiqishining klinik belgilar, parvarish qilish , tish chiqish davridagi  belgilar , ota-onalar yo’l qo’yadigan xatolar.