RAHBAR XODIMLARDA STRESSLI KECHINMALAR VA ULARNI OLDINI OLISH - Karimova Zebo Qodirovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  tezisda rahbar xodimlarda stressli kechinmalarning yuzaga kelish omillari, ularning psixologik va ijtimoiy oqibatlari hamda samarali profilaktika mexanizmlari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari rahbarlik faoliyatida stressni boshqarish tizimini takomillashtirish zarurligini ko‘rsatadi.