TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISHDA METODLAR VA VOSITALARDAN FOYDALANISH - Boltayeva Farangiz,; S.N.Najiyeva, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonini samarali tashkil etishda pedagogik metodlar va o‘quv vositalaridan foydalanish masalalari tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik yondashuvlar, interaktiv metodlar, raqamli vositalar va ularning o‘quv jarayonidagi ta’siri ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, metod va vositalardan maqsadga muvofiq foydalanish o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va kompetensiyasini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega.