PEDAGOGLAR ORASIDA YUZAGA KELADIGAN NIZOLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Qurbonova Habiba Ximmatilloyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada pedagogik jamoada yuzaga keladigan nizolarning kelib chiqish sabablari, ularning psixologik xususiyatlari hamda nizolarni samarali hal etish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom ijtimoiy-psixologik muhitni shakllantirishda muloqot, hamkorlik va rahbarlik uslublarining ahamiyati tahlil qilinadi.