SHAXSLARDAGI EMOTSIONAL ZOʻRIQISHNI BARTARAF ETISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Esonova Zulayho Maʼmurovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxslarda emotsional zo‘riqishning kelib chiqish sabablari va uni kamaytirishning zamonaviy psixologik usullari yoritiladi. Stressni boshqarish, hissiy muvozanatni tiklash va ruhiy salomatlikni mustahkamlashga qaratilgan samarali yondashuvlar tahlil qilinadi