SHAXSDA PSIXOLOGIK HIMOYA MEXANIZMLARINI SHAKLLANISHI - Jabborova Dildora Qudrat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxslarda psixologik himoya mexanizmlarining mohiyati, ularning inson ruhiy barqarorligidagi o‘rni hamda sog‘lom shakllanishining psixologik asoslari yoritiladi. Shuningdek, himoya mexanizmlarini to‘g‘ri rivojlantirish orqali stress va salbiy ta’sirlarga bardoshlilikni oshirish yo‘llari tahlil qilinadi.