BOLALARGA NISBATAN ZO’RAVONLIK OQIBATLARI - Yuldosheva Surayyo Rustamovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur mavzuda bolalarga nisbatan zo‘ravonlikning turlari, uning qisqa va uzoq muddatli psixologik, ijtimoiy hamda jismoniy oqibatlari yoritiladi. Shuningdek, bunday holatlarning oldini olish va bolalarni himoya qilishning muhim jihatlari tahlil qilinadi.