HUQUQ TIZIMI: TUZILISHI, TAMOYILLARI VA ZAMONAVIY AHAMIYATI - Nuraliyev Kamoliddin Nurislomovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada huquq tizimi tushunchasi, uning tarkibiy tuzilishi, asosiy tamoyillari hamda jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy globallashuv sharoitida huquq tizimining rivojlanish tendensiyalari va milliy huquq tizimining takomillashuv yo‘nalishlari yoritiladi