OLIGOFRENIYA HAQIDA TUSHUNCHA, SABABLARI, BELGILARI, OLDINI OLISH CHORALARI - Rustamova Dilraboxon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oligofreniya haqida tushuncha, sabablari, belgilari, oldini olish choralari haqida aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.