BOLALAR SHIFOXONASI TURLARI VA BOLALIK DAVRLARI - Marasulova Muharramxon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalar shifoxonasi turlari va bolalik davrlari haqida aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.