JAMIYATIMIZDA OILAVIY ZOʻRAVONLIKLARGA BARHAM BERAYLIK! - Jumanova Shaxlo Amirovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oilaviy zo‘ravonlikning jamiyatdagi o‘rni, uning kelib chiqish sabablari, turlari hamda shaxs va jamiyatga ko‘rsatadigan salbiy ta’siri yoritiladi. Shuningdek, oilaviy zo‘ravonlikning oldini olish va unga barham berishning psixologik, ijtimoiy hamda huquqiy yo‘llari tahlil qilinadi.