OʻQUVCHILARNI TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Esanov Zoxid Paxriddinovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarni tarbiyalash jarayonida qo‘llaniladigan psixologik usullar, ularning nazariy asoslari, amaliy ahamiyati hamda shaxs rivojlanishiga ta’siri keng yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim tizimida tarbiyaviy ishlarni samarali tashkil etish yo‘llari tahlil qilinadi.