KORXONALARDA RASMIY HUJJATLAR AYLANISHINI BOSHQARISHNING AXBOROT TIZIMINI YARATISH - Saidkulov Elyor Abdullayevich,; Boliyeva Nargiza, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya.Mazkur ish korxonalarda rasmiy hujjatlar aylanishini samarali boshqarish uchun zamonaviy axborot tizimini yaratishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda hujjatlar oqimini avtomatlashtirish, ularni ro‘yxatga olish, saqlash, qidirish va nazorat qilish jarayonlari tahlil qilinadi. Shuningdek, tizimning funksional imkoniyatlari, xavfsizlik choralari va foydalanuvchilar uchun qulay interfeys yaratish masalalari ko‘rib chiqiladi. Taklif etilayotgan axborot tizimi korxona ish samaradorligini oshirish, vaqt va resurslarni tejashga xizmat qiladi.