MASLOU EHTIYOJLAR PIRAMIDASI: INSON MOTIVATSIYASINING NAZARIY ASOSLARI - Maxmutsharipova Sarvinoz, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maslou ehtiyojlar piramidasi nazariyasining mazmuni, tuzilishi va inson motivatsiyasidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, mazkur nazariyaning zamonaviy jamiyatdagi qo‘llanilishi va ahamiyati yoritiladi.