RAQAMLI DASTURLARDA METALLARGA ISHLOV BERISH - Jumanov Xusan (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada metallarga ishlov berishda zamonaviy raqamli texnologiyalar, xususan CNC dastgohlari hamda CAD/CAM tizimlarining roli keng yoritilgan. Ishlab chiqarish jarayonida aniqlik, tezkorlik va samaradorlikni oshirishdagi raqamli tizimlarning ahamiyati ilmiy asosda tahlil qilingan.