MAKTABGACHA YOSH DAVRIDAGI BOLALARDA SEZGI VA IDROKNING RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - Burxonova Shaxzodaxon,; Vahabova O’g’iloy, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqola 3yoshdan 7yoshgacha bo’lgan bolalarning ruhiy olami,ularning o’ziga xos xulq-atvori va yetakchi faoliyati bo’lgan o’yinning ahamiyati yoritilgan.Shuningdek, maktabgacha davrga o’tishdagi ilk qadamlar tahlil qilingan.