GOSPITAL TA’LIMDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA ILK MATEMATIK TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISH - Yusupova Nargiza Abdumalikovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada gospital ta’lim sharoitida maktabgacha yoshdagi bolalarda ilk matematik tasavvurlarni shakllantirishning nazariy asoslari, psixologik-pedagogik omillari va amaliy metodlari  tahlil qilinadi, samarali metodik yondashuvlar haqida so‘z yuritiladi.