SOG'LIQNI SAQLASH TIZIMIDA MARKETING ASOSLARI - Sattorova Go’zal shavkat qizi,; Soxibov Oybek Mardonovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sog‘liqni saqlash tizimida marketing asoslarining ahamiyati yoritilgan. Zamonaviy sharoitda tibbiy xizmatlar bozori raqobatbardosh bo‘lib borayotganligi sababli, marketing strategiyalarini qo‘llash muhim hisoblanadi. Tibbiyot muassasalarida xizmat sifatini oshirish, bemorlar ehtiyojini o‘rganish hamda samarali kommunikatsiya tizimini yo‘lga qo‘yishda marketing yondashuvlarining o‘rni tahlil qilingan.